Verzenden & Retourneren

Wanneer wordt jouw bestelling verzonden?

Zodra wij jouw order hebben ontvangen gaan we hier direct mee aan de slag!
Afhankelijk van jouw bestelling selecteren wij de snelste aflever methode.
Indien de door jouw bestelde producten op voorraad zijn in ons centrale magazijn worden deze binnen 7 werkdagen geleverd.
Je bestelling ontvangen op een door jouw gewenste datum is uiteraard ook mogelijk!

Retourneren?

Is er iets niet naar wens of is er een andere reden waarom je jouw aankoop wilt retourneren, dan is dat in heel veel gevallen mogelijk!
Vul hiervoor het onderstaande retourformulier volledig in en stuur deze naar [email protected]. Zodra wij het retourformulier ontvangen hebben nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling.

Hoelang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Je hebt 14 dagen na de dag van levering de tijd om je bestelling retour aan te melden. Na deze aanmelding heb je nog een keer 14 dagen de tijd om je product retour te zenden.

Waar moet ik op letten tijdens het retour zenden?

Let er op dat het product goed verpakt is! Wij verzoeken je het product in de originele verpakking en onbeschadigd aan ons retour te sturen. Mocht het niet mogelijk zijn om het product in de originele verpakking te retourneren, neem hierover dan contact met ons op. Zodra het product bij ons retour en in goede orde en zonder beschadiging ontvangen is, crediteren wij het bedrag binnen 10 werkdagen.

Wat zijn de kosten voor retournering?

Pakketten met een maximum afmeting van 50x50x100cm kunnen via Post NL verzonden worden via de gebruikelijke Post NL tarieven. Het retouradres wat u hiervoor kunt gebruiken is:

VMUS Meubels
T.a.v. afdeling retouren
Nylonstraat 13a
8281 JX Genemuiden

Grotere pakketten worden bij u afgehaald door onze vervoerder. De kosten hiervoor zijn € 25,- per pakket.

Retourformulier downloaden