VMUS Reykjavik PES Leer

nu 139,00 per stuk

De VMUS Reykjavik barkruk is ideaal voor de gezellige momenten. Ziet u zichzelf al gezellig borrelen met uw beste vrienden of liefste familie? Tijdens die momenten wilt u natuurlijk graag comfortabel zitten. Dat gaat met de VMUS Reykjavik barkruk zeker lukken. De barkruk heeft een comfortabele zithouding en een fijne voetsteun. Daarnaast heeft de trendy barkruk mooie stiksels en een stevig zwart metalen onderstel. De kleur en het materiaal kunt u zelf bepalen. De barkruk is de verkrijgen in PES leer en velours.

Wissen
Op voorraad Levertijden kunnen soms licht afwijken, check dit via Whatsapp of mail om vooraf 100% zeker te zijn!

Showroom bezoeken?

Om u uitgebreid van dienst te kunnen zijn heeft VMUS een prachtige showroom in Genemuiden.
Bekijk adres en openingstijden

Omschrijving

De VMUS Reykjavik barkruk is ideaal voor de gezellige momenten. Ziet u zichzelf al gezellig borrelen met uw beste vrienden of liefste familie?

Tijdens die momenten wilt u natuurlijk graag comfortabel zitten. Dat gaat met de VMUS Reykjavik barkruk zeker lukken. De barkruk heeft een comfortabele zithouding en een fijne voetsteun. Daarnaast heeft de trendy barkruk mooie stiksels en een stevig zwart metalen onderstel. De kleur en het materiaal kunt u zelf bepalen. De barkruk is de verkrijgen in PES leer en velours.

KleurAntracite, Antracite Blauw, Cognac, Donker Groen
Breedte40 cm
Diepte55 cm
DraaibaarNee
Hoogte97 cm
Zitdiepte38 cm
Zithoogte70 cm
ArmleuningNee
StofLeer
Merk